Assalamualaikum & Salam sejahtera tuan2 yang saya hormati

Masa PKP ni mari kita buat side income. Selepas membuat perbandingan beberapa bisnes passive income saya dah pilih..
Pelan pendapatan atas talian terkini ini baru dilancarkan beberapa bulan lepas..
Saya nampak peluang ni siapa cepat dia jadi ahli boleh untung berganda masa akan datang lepas tu tak payah terpaksa kerja!

  • Ini bukan scam kalau scam saya lebih rela miskin..kelak akan dapat pembalasan..baik saya kerja biasa2 hidup aman
  • Ini bukan MLM kalau MLM saya dah serik!

Kena promot barang kalau barang tu bagus orang beli je la kan..
bila barang tak perlu & tak bagus tak dapat jual jadi kita menanggung rugi.

  • Ini juga bukan menanggung risiko yang besar untuk dapat income yang besar seperti forex trading.
    Contoh pengalaman pahit mereka:
gallery/vid20201105192458.mp4_snapshot_00.13 _e2

Social eCommerce Platform
Beli buat pakai! Kongsi buat duit!

Aplikasi jual beli terbaru SAH dilancarkan dengan kelulusan Pihak Kerajaan Malaysia.

Setakat ini lebih 5000 produk yang tersedia dibekalkan oleh syarikat pembekal Taobao dan Tmall dari China.
Jika anda perhatikan harga produk kami lebih murah berbanding platform eCommerce yang lain kerana ia dibekalkan terus dari kilang oleh PEMBEKAL.
Saya dah tengok ada barang kat platform ni harga sama je dengan kat Lazada, Shopee dan lain2.
Tak perlu bisnes kos tinggi & kerja berat2. Sesuai masa PKP MCO ni bekerja dari rumah / work from home.

 

1. SHOPPER (SH): Anda sebagai ahli biasa dan hanya boleh membeli sahaja.
- Daftar PERCUMA!
- Shopping di eHypermart
- Baucer Produk PERCUMA: RM5.00

Cara jadi ahli dan buat duit:


2. PREFERRED SHOPPER (PS): Anda boleh membeli dengan harga VIP dan berkongsi link untuk mempelawa lebih ramai orang menyertai dan mempromosi produk untuk dibeli oleh SHOPPER.
- Beli “Gift Pack”: RM199.00
- Bonus Tajaan Terus: RM50.00
- Shopping di eHypermart: harga VIP
- CASHBACK (dari pembelian sendiri & direct SH): 10%
- Baucer Produk PERCUMA: RM204.00 atau sama dengan nilai Gift Pack.

Anda beli barang RM199 je dah boleh jadi ahli jana pendapatan bukan rugi apa2 pon.

 

Program Affiliate (Profit Sharing)
3. AFFILIATE MARKETER (AM): Anda berpeluang membina rangkaian bisnes online dan menjana pendapatan pasif.
Syarat:
- Tajaan terus: 10 PS
- Tajaan network: 30 PS
- Bonus Tajaan Terus: RM50.00
Cashback yang diperolehi:
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect SHOPPER: 14%
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect PREFERRED SHOPPER: 4%
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect AFFILIATE MARKETER: 0.8%

 

4. AFFILIATE TRAINER (AT): Ini rangkaian tertinggi untuk anda terus membina rangkaian bisnes online Social eCommerce dan terus menjana pendapatan pasif yang lebih lumayan.
Syarat:
- Tajaan terus: 3 AFFILIATE MARKETER
- Tajaan network: 8 AFFILIATE MARKETER & 500 PREFERRED SHOPPER
- Bonus Tajaan Terus: RM35.00

 

Cashback yang diperolehi:
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect SHOPPER: 15.6%
- CASHBACK dari pembelian direct & indiect PREFERRED SHOPPER: 5.6%
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect AFFILIATE MARKETER: 1.6%
- CASHBACK dari pembelian direct & indirect AFFILIATE TRAINER: 0.32%

 

WITHDRAWAL : Komisen boleh dipindahkan ke akaun bank anda seperti berikut.
- Pemohonan 'withdrawal' hanya boleh dibuat setiap minggu: Selasa
- Komisen akan dikredit ke akaun anda: Rabu
- Minima withdrawal : RM10.00
(Nilai komisen dan peratusan yang dinyatakan di atas mungkin berubah bergantung kepada polisi syarikat)

Contoh kawan saya seminggu je dapat dalam RM2,500 dah macam gaji sebulan. Sebulan dah dekat RM10,000.

gallery/sample 19-nov-20 21.44.00
gallery/sample 19-nov-20 21.44.25
gallery/sample 19-nov-20 21.44.52
gallery/sample 19-nov-20 21.45.28
gallery/sample 19-nov-20 21.48.59
gallery/sample 19-nov-20 21.50.05
gallery/sample 19-nov-20 21.52.16
gallery/vid20201105192458.mp4_snapshot_00.34 _e2

berminat lanjut MESSAGE WHATSAPP: +6.011.3633.4585. wa.me/601136334585/ wasap.my/601136334585/ www.wassap.my/601136334585/

berminat MESSAGE WHATSAPP: +6.011.3633.4585. wa.me/601136334585/ wasap.my/601136334585/ www.wassap.my/601136334585/